Crystal Hill, Kundasang Sabah

Welcome to Crystal Hill, Kundasang Sabah..lama sangat sha tak hiking..kaki dah gatal nak capai puncak..planning dah siap-siap cuti Hari Pekerja nak ke Kundasang, Favourite Place sha, banyak kali ke sini tak pernah jemu..sebabnya sha suka suasana Kundasang yang sejuk hahaha..dan paling penting Background Gunung Kinabalu, macam blog sha..Awesome kan !! Nanti ketibaan sha di Kundasang sha […]

Bukit Tirig, Telipok

Hobi sejak turun dari Gunung Kinabalu, iaitu HIKING ! kah..semangat sha nak naik bukit..sebelum ni BUKIT PERAHU, TAMPARULI, sekarang done ! tawan bukit BUKIT TIRIG, TELIPOK Gagahkan diri untuk drive ke sana, walaupun tak tahu pun jalan..nak pakai GPS, tak reti guna..hantam saja la..jalan punya jalan..sampailah SALUT (tempat femes lokan dan kelapa bakar, nyummy) , bila dah tahu mana salut senanglah […]

Bukit Perahu, Tamparuli Sabah.

Lama sha menyepi kan? actually banyak sangat kerja design membuatkan sha langsung tak dapat nak update blog..rindu sangat dengan blog..so malam ni sangat free.. Cerita pendakian Bukit Perahu ini dari ahad minggu lalu…baru nak update..haha..sha memang balik ja dari Gunung Kinbalu, rasa mendaki membuak buak..rasa nak ja sekarang ni daki Gunung Kinabalu..haha sabar Sharina…this December ok.. ok..permulaan bagi pendakian […]

Bukit Padang Tun Fuad Stephen, Kota Kinabalu

Gatal ja kaki bila lama tak hiking..eh kejap, rasanya minggu lalu baru ja habis hike BUKIT TIRIG, wow..2 minggu berturut hike bukit nda ka kapisan? hahaha…tapi buat sha tertagih nak naik lagi..nak naik lagi please !! haha.. Untuk Bukit Padang Tun Fuad Stephen sha angkat kain putih, untuk drive ke sana, bukan sebab takut, tapi sebab tak tahu jalan..walaupun […]

Printcious – Jadikan Hadiah Korang Ekslusif

Printcious – Jadikan Hadiah Korang Ekslusif | Assalamualaikum guys, korang nak tahu tak satu laman web yang boleh jadikan hadiah korang ekslusif hanya dengan harga yang berpatutan? eh mestilah nak kan, lagi-lagi yang suka shopping online macam sha hihi..teruja tak? meh sha nak share dengan korang laman web mana yang boleh jadikan hadiah korang ekslusif. Peningnya […]