Printcious – Jadikan Hadiah Korang Ekslusif

Printcious – Jadikan Hadiah Korang Ekslusif | Assalamualaikum guys, korang nak tahu tak satu laman web yang boleh jadikan hadiah korang ekslusif hanya dengan harga yang berpatutan? eh mestilah nak kan, lagi-lagi yang suka shopping online macam sha hihi..teruja tak? meh sha nak share dengan korang laman web mana yang boleh jadikan hadiah korang ekslusif. Peningnya […]

Tahun Pertama Perkahwinan

Tahun Pertama Perkahwinan | Assalamualaikum, haha macam biasa late post lagi, actually 1st anniversary sha dengan husband 22 Disember, tapi lambat celebrate sebab bulan tua kan, haha, sha tak kisah semua tu, adakah ianya bermaksud sha sudah semakin matang sekarang? haha Alhamdulilah syukur ke hadrat Allah usia perkahwinan kami sudah masuk ke tahun kedua, untuk tahun pertama […]

Manfaat Air Kosong Pada Badan Kita

Manfaat Air Kosong Pada Badan Kita | Assalmualaikum guys..lama sha menyepi, mesti nak bagi alasan edan lagi la ni? haha pengurusan lebih kepada edan sekarang ni, lagi-lagi edan sekarang dah pandai tukar-tukar perangai..haha nak tidur kena popok dia, nak susu tak nak berenggang dengan umie dia..puhhh tough jadi ibu sebenarnya, so sha tabik pada blogger yang […]

Pindah Rumah Baru

Assalamualaikum guys..minggu yang sibuk yang amat, mengemas, berangkut dan mengemas kembali, finally sha duduk rumah sendiri Sebelum ni sha tinggal quarter husband, then pindah ke rumah ipar sha..tumpang sekejap tunggu edan besar sikit baru pindah..tunggu punya tunggu dekat 5 bulan juga baru dapat pindah hihi.. Rumah idaman sha..pink color, tapi kami sewa rumah ja, rumah […]