Top 5 Malaysian Street Food Inspired from Chinese

Top 5 Malaysian Street Food Inspired from Chinese | Assalamualaikum, cerita pasal makanan, Malaysia memang sangat terkenal dengan kepelbagaian jenis makanan, tidak kira kaum Melayu, India Dan Cina, semuanya sedap-sedap belaka, namun orang muslim payah sikit nak makan makanan dari kaum Cina sebab kebanyakannya bukan halal, tapi sekarang korang jalan ja dekat tamu pasar malam memang […]

Pelbagai Pilihan Cenderamata Eco Murah Dan Berkualiti Tinggi

Pelbagai Pilihan Cenderamata Eco Murah Dan Berkualiti Tinggi  | Assalamualaikum dan salam fasa ke 4 PKP, pastikan korang terus duduk dirumah sebab sha nak kongsikan satu kedai barangan yang korang boleh order secara online untuk barangan cenderamata. Sha pun baru tahu, selalunya kan kalau orang yang diberi tugas sebagai urusetia tak missed akan tinjau harga dibeberapa kedai, […]

Selamat Tahun Baru 2019 – Azam 2018 Tercapai

Selamat Tahun Baru 2019 – Azam 2018 Tercapai | Assalamualaikum tahun baru, macam biasa lambat update haha, sha agak busy kebelakangan ni memandangkan mertua sha datang rumah time cuti sekolah ni, memang tiada masa nak buka laptop..apapun masih belum terlambat untuk say happy new year guys, sekejap ja dah 2019 kan, azam 2018 korang tercapai […]